ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συνταγές

Χταποδάκι κρασάτο με θυμάρι

Χταποδάκι κρασάτο με θυμάρι

Χρόνος Προετοιμασίας: 75' λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:

1 κιλό χταπόδι
500ml κόκκινο κρασί
150ml ελαιόλαδο
500ml νερό
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
15 κόκκοι μπαχάρι
2 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση
Κόβουμε τα πλοκάμια από το χταπόδι, πλένουμε και καθαρίζουμε την κοιλιά και την τεμαχίζουμε σε τέσσερα κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι και προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να ψηθεί. Μόλις το νερό εξατμιστεί προσθέτουμε το κρασί και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Το χταπόδι χρειάζεται περίπου 1 ώρα ψησίματος. 15 λεπτά πριν να είναι έτοιμο το χταπόδι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το χταπόδι να μελώσει. Σερβίρουμε με το θυμάρι.

ΠΗΓΗ: www.cretanfoodnews.gr