ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συνταγές

Κέικ λεμονιού

Κέικ λεμονιού

Συστατικά

Προετοιμασία: 25 λεπτά
Εξυπηρετεί: 10
Μαγείρεμα: 50 - 60 λεπτά
Δυσκολία: Εύκολο

(603g) κοκκοποιημένη ζάχαρη
2 μπαστούνια βούτυρο
7 αυγά
(384g) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
(237ml) κρέμα
1 κουταλάκι του γλυκού πάστα βανίλιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού άρωμα ζαχαροπλαστικής λεμόνι

Μέθοδος

Βήμα 1: Λιπάνετε ένα ταψί με λάδι ή βούτυρο
Βήμα 2: Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την κρέμα μαζί το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο.
Βήμα 3: Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Ανακατέψτε το εκχύλισμα φασολιών βανίλιας και το άρωμα λεμονιού.
Βήμα 4: Ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα, και ρίξτε το μισό αλεύρι και μετά προσθέστε κρέμα και ανακατέψτε καλά. Τέλος, προσθέστε το υπόλοιπο αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
Βήμα 5: Ρίχνουμε το μείγμα στην φόρμα και τοποθετούμε σε κρύο φούρνο. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 βαθμούς και ψήστε για 50-60 λεπτά. Το κέικ είναι έτοιμο όταν εισάγεται ένα ξυλάκι στη μέση του κέικ βγαίνει καθαρό.
Βήμα 6: Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει 5 λεπτά και μετά μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσει εντελώς.