Η ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα σπίτια και οι πόλεις θα φορέσουν τα γιορτινά τους, θα αποκτήσουν φώς και χρώμα, ενώ οι κουζίνες θα πλημμυρίσουν από αρώματα παραδοσιακών γλυκών. Ποια όμως είναι η...
Γλειφιτζούρια με φιστικοβούτυρο και σοκολάτα γάλακτος από τον Chef Γιάννη Λουκάκο
Χρόνος Προετοιμασίας: 60' Υλικά για 25 γλειφιτζούρια Για τη γέμιση και τα γλειφιτζούρια : 400 γρ. σοκολάτα γάλακτος, κομμένη σε κομμάτια400 γρ. φιστικοβούτυροΣτικς για γλειφιτζούρια Για την...
Συνταγή για Μελομακάρονα
Υλικά: • 2 κούπες ελαιόλαδο• Αλεύρι ολικής αλέσεως όσο πάρει• 1 κούπα μαύρη ζάχαρη• 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα• 1 κούπα χυμό πορτοκάλι (φυσικό όχι εμπορίου)• 2 κουταλάκια του γλυκού...
Παγωτό πράσινου τσαγιού
Μην φανταστείτε πως χρειάζεστε παγωτομηχανή για αυτήν την πολύ απλή συνταγή.
Σοκολατάκια “καγιέν”
Ένας ερωτικός συνδυασμός...
Brownies με στέβια
Υλικά: ~ 320 γραμ. αυγά ~ 400 γραμ. βούτυρο 82% ~ 350 γραμ. στέβια (1:2) ~ 250 γραμ. σοκολάτα 65% ~ 200 γραμ. αλεύρι ~ 80 γραμ. καρύδι ~ 20 γραμ. μπέϊκιν Εκτέλεση: Σε ένα καζάνι με σύρμα χτυπάμε...