Μάνγκο Οσμωτικό χωρίς ζάχαρη
Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, το μάνγκο ονομάζεται «βασιλιάς των φρούτων». Τα μάνγκο είναι ένας διατροφικός δυναμίτης. Περιέχουν πάνω από 20 διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα, βοηθώντας να γίνουν μια υπερτροφή.
Κατηγορία: Ξηρά φρούτα
Σχετικές κατηγορίες: Διατροφή, Αθλητική διατροφή
Κωδικός Προϊόντος: 641
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αρκετές μελέτες συνδέουν το μάνγκο και τα θρεπτικά συστατικά του με πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η βελτίωση του ανοσοποιητικού και η υγεία του πεπτικού συστήματος. Ορισμένες πολυφαινόλες που βρίσκονται στα φρούτα μπορεί να μειώσουν ακόμη και τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου.
Τα 3/4 απο ένα φλιτζάνι μάνγκο παρέχει το 50% της ημερήσιας βιταμίνης C, το 8% της ημερήσιας βιταμίνης Α και το 8% της ημερήσιας βιταμίνης Β6. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά στο μάνγκο μπορεί να βοηθήσουν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός μας.
Τρόπος χρήσης: Τρώγονται ωμά σαν σνακ ή μπορείτε να τα συνδυάσετε με μούσλι, στο γιαούρτι και στην σαλάτα σας
10 οφέλη του Mango
~ Γεμάτο με θρεπτικά συστατικά
~ Χαμηλό σε θερμίδες
~ Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη
~ Υψηλή περιεκτικότητα σε υγιείς φυτικές ενώσεις
~ Περιέχει θρεπτικά συστατικά που τονώνουν το ανοσοποιητικό
~ Υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς
~ Μπορεί να βελτιώσει την πεπτική υγεία
~ Μπορεί να υποστηρίξει την υγεία των ματιών
~ Μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου
~ Ευέλικτο και εύκολο να το προσθέσετε στη διατροφή σας
Η χρήση Οσμωτική αποξήρανση έχει γίνει με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας κατά την επεξεργασία του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το προϊόν να διατηρεί την γεύση του και τις θρεπτικές του αξίες, να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς και την πρόληψη της μικροβιακής αλλοίωσης.
Όσμωση είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων, μέσω της οποίας αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους, διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων. Η φυσική όσμωση σε αντιπαράθεση με την συμβατική μέθοδο, παρατείνει το χρόνο ζωής των προϊόντων έως 18 μήνες καθιστώντας τα, ως πλέον λειτουργικά για τη βιομηχανία τροφίμων.
Το συγκριτικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές είναι ότι επιλέγονται μόνο φρέσκα φρούτα Α΄ διαλογής και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και πρόσθετα.
Χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.
Προέλευση: Σερβία