Μαστίχα Χίου σε σκόνη για μαγειρική χρήση (50g)
Ένα μοναδικό φυσικό προϊόν με πολλές ευεργετικές ιδιότητες και ποικίλες χρήσεις γνωστές ήδη από την αρχαιότητα. Σήμερα χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική, τη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών την ποτοποιία, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Η μαστίχα είναι η φυσική ρητίνη του δέντρου pistacia lentiscus var. Chia, το οποίο φύεται μόνο στο νησί της Χίου. Χαρίστε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική σας τη μυστηριώδη γεύση της αυθεντικής Μαστίχας Χίου και εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας.
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική
Κωδικός Προϊόντος: 10017-3741
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Η μαστίχα αποδεδειγμένα προκαλεί μείωση της χοληστερίνης και ασκεί ηπατοπροστατευτική δράση, διατηρώντας χαμηλές τις τιμές στα τριγλυκερίδια, του ουρικού οξέος, του ζαχάρου και των τρανσαμινασών.
Συστατικά: Μαστίχα Χίου, μαλτοδεξτρίνη
Μαλτοδεξτρινη παρασκευάζεται από την υδρόλυση αμύλου που βρίσκεται σε φυσικές πηγές όπως πατάτα, καλαμπόκι, σιτάρι κλπ.