facebook pixel base icon
CART1
0
CART2
CART AMOUNT 0.00€
Amount to spent for free shipping
Heraklion town: 35.00€ Free shipping
Greece: 55.00€ Free shipping
Cart didn't update. Please, refresh the page and try again Cart didn't update. The item is out of stock. Product has been added to the cart. Products have been added to the cart. Product has been added to the wishlist. Product has been removed from the wishlist. Cart didn't update. Newsletter consent has been updated Something went wrong. Please, try again or contact with us.

Ελαστίνη

косметика

Ελαστίνη
🔍
sales!

Ελαστίνη

Υδρολυμένη ελαστίνη, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Ενισχύει την τονικότητα της επιδερμίδας , την δυναμώνει και έως εκ τούτου προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.
6.50€ 6.50€

Category: косметика

Related categories: косметика, Ингредиенты для косметики, растительные масла, растительные масла

Product code: 6229

Availability: AVAILABLE NOT AVAILABLE

-
+
DESCRIPTION

Η ελαστίνη είναι μία πρωτεΐνη, η οποία μαζί με το υαλουρονικό και το κολλαγόνο, αποτελούν τα κύρια συστατικά του συνδετικού ιστού του χορίου (κυρίως δέρμα) της επιδερμίδας. Προσφέρει προστασία στο δέρμα, διατηρώντας τα κύτταρα ενυδατωμένα ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η χρήση της συνίσταται σε κρεμικά προϊόντα για φυσιολογικό και ώριμο δέρμα και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα σε γαλακτώματα, σε υδατικά και διάφορα υδατικά-αλκοολικά προϊόντα. Το προϊόν μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα σε φόρμουλες καλλυντικών προϊόντων κατά τη διαδικασία ψύξης.

Ιδιότητες:
~ Πρόληψη των ρυτίδων του προσώπου.
~ Σύσφιξη του σώματος.
~ Καταπολέμηση των ραγάδων.

Χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα αντιγηραντικά, επιδιορθωτικά και αναζωογονητικά προϊόντα περιποιήσεις.

Δοσολογία για παρασκευή καλλυντικών: Προτεινόμενο ποσοστό χρήσης 5- 10%.

free free shipping
1