Γκρανόλα με Φράουλα (Χωρίς ζάχαρη)
Αν αγαπάτε τη γκρανόλα, τότε δοκιμάστε αυτήν την συνταγή χωρίς ζάχαρη με απολαυστική γεύση φράουλα. Προσωπικά λατρεύω τη γκρανόλα μου σε ένα μπολ με γιαούρτι ή κρύο γάλα αμυγδάλου. Θα δώσει στην μέρα σας το τέλειο ξεκίνημα!Κατηγορία: Υπερτροφές
Σχετικές κατηγορίες: Διατροφή, Αθλητική διατροφή, Δίαιτες 3 Φάσεων - Keto - Paleo
Κωδικός Προϊόντος: 693
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Θέλετε να ανακτήσετε την χαμένη σας ενεργητικότητα και παράλληλα να κρατήσετε την γραμμή σας; Τι καλύτερο από το μείγμα δημητριακών και Super foods που χορταίνουν και συντελούν στην καλή μας υγεία.
Περιέχει: Βρώμη, Μέλι, Φράουλα, Αμύγδαλο, Φουντούκι, Μαύρη σταφίδα Κορίνθου, Corn flakes, ιβίσκο αποξηραμένο.
Η μοναδική θρεπτική αξία των νιφάδων βρώμης, έγκειται στην πλούσια περιεκτικότητα τους σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία και φυσικά σε φυτικές ίνες (β-γλυκάνες), των οποίων η ευεργετική δράση «αγκαλιάζει» το καρδιαγγειακό και το πεπτικό σύστημα.
Ιβίσκο Αποξηραμένο: Βοηθάει στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων μειώνοντας την ποσότητα κακής χοληστερόλης στο σώμα. Στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και στην πρόληψη του διαβήτη.
Μαύρη σταφίδα: Ένας Ελληνικός διατροφικός θησαυρός ο οποίος κλείνει μέσα του, πλούτο αντιοξειδωτικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων και διαιτητικών ινών που μπορούν να κάνουν τον καθέναν να ξανανιώσει θωρακίζοντας τον οργανισμό του από πλήθος ασθενειών.
Φουντούκια: Περιέχουν επίσης αξιοπρεπείς ποσότητες βιταμίνης Β6, φυλλικού οξέος, φωσφόρου, καλίου και ψευδαργύρου.
Επιπλέον, είναι μια πλούσια πηγή μόνο και πολυακόρεστων λιπών και περιέχουν καλή.ποσότητα ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, όπως το ελαϊκό οξύ.
Corn flakes: Είναι μια καλή πηγή βιταμινών, μετάλλων, φυλλικό οξύ, φυτικές ίνες, καθώς και πρωτεΐνες και υδατάνθρακες
Σησσάμι: Το σουσάμι δέν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή χαλκού και μια πολύ καλή πηγή μαγγανίου, αλλά είναι επίσης μια καλή πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη Β1, ψευδάργυρος, μολυβδαίνιο, σελήνιο, και φυτικών ινών.
Δοσολογία: 2 - 3 κουταλιές της σούπας σε γάλα ή γιαούρτι