facebook pixel base icon
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ info@bachari.gr
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 25.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Μείγμα Μπαχαρικών για Παστουρμά (Κλασσικό)

μπαχαρικά

Μείγμα Μπαχαρικών για Παστουρμά (Κλασσικό)
🔍
sales!

Μείγμα Μπαχαρικών για Παστουρμά (Κλασσικό)

Ένα εξαιρετικό χαρμάνι μυρωδάτων φρεσκοκομμένων μπαχαρικών, που το άρωμα του θα σας ταξιδέψει μονομιάς ως τα βάθη της Ανατολής. Ξεχωρίζει για την αυθεντικότητά του, αν είστε μερακλής και θέλετε να φτιάξετε τον δικό σας παστουρμά τότε το εν λόγω μείγμα σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο...
2.00€ 2.00€

Κατηγορία: Μπαχαρικά

Σχετικές κατηγορίες: Μπαχαρικά, Μείγματα μπαχαρικών

Κωδικός Προϊόντος: 621

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επιπλέον, ταιριάζει και δίνει νοστιμιά σε απλά φαγητά, όπως την φασολάδα, το σαγανάκι, τα τηγανητά αυγά και την ομελέτα.

Συστατικά: Τσιμένη, πάπρικά γλυκιά, πάπρικα καπνιστή, σκόρδο γκρανουλέ

Τρόπος χρήσης - Υλικά για δύο δόσεις.

Παίρνουμε 5-6 σκελίδες σκόρδο τις λιώνουμε βάζουμε 2-3 κουταλιές αλεύρι, ένα ποτήρι του κρασιού ξύδι, ένα ποτήρι του κρασιού τσίπουρο ή ρακί και ένα ποτηράκι λάδι.

Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε χλιαρό προς το ζεστό νερό μέχρι να γίνει πάστα.

Καθαρίζουμε το κρέας (σπαλομύτα ολόκληρη) από τις πέτσες και τις ίνες.

Παίρνουμε ένα ταψί βαθύ, βάζουμε μέσα ένα πλατύ ξύλο (και παχύ έτσι ώστε να μην έρθουν σε επαφή τα υγρά του κρέατος καθώς θα στραγγίζει) και ακουμπάμε πάνω σε αυτό, το κρέας, αφού το έχουμε αλατίσει γύρω γύρω πολύ καλά.

Το αφήνουμε για 32 ώρες για να βγάλει τα υγρά του.

Κατόπιν το ξεπλένουμε και το σκουπίζουμε με ένα καθαρό στεγνό πανί.

Δένουμε το κομμάτι κρέας περνώντας ένα χοντρό σπάγκο για να μπορούμε να τον κρεμάσουμε. Ακολούθως το αλείφουμε με την πάστα σε ένα πάχος 3-5 χιλιοστά. Εάν κάνει ρωγμές κατά την διάρκεια της ωρίμανσης τις συμπληρώνουμε με το μείγμα που θα έχουμε κρατήσει από πριν.

Το αφήνουμε για 15-20 ημέρες και είναι έτοιμο.

Εναλλακτικά μετά από 3-4 μέρες κρεμασμένο μπορούμε να το βάλουμε στο ψυγείο ή κατάψυξη κατά προτίμηση σε vacuum για να μην χάνει άλλο βάρος και να μην στεγνώνει

free free shipping
1