facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Λανολίνη

πρώτες ύλες καλλυντικών

Λανολίνη
🔍
sales!

Λανολίνη

Η λανολίνη είναι από τις σημαντικότερες πρώτες ύλες για την παρασκευή καλλυντικών και θα τη βρείτε σε καλλυντικά για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες, σε προϊόντα περιποίησης βρεφών, αλοιφών, σε κρέμες χειλιών, γαλακτωμάτων, σε προϊόντα περιποίησης των θηλαζουσών γυναικών, προϊόντων μασάζ, περιποιήσεως των μαλλιών, κρεμών καθαρισμού του δέρματος και πολλά αλλά.
4.80€ 4.80€

Κατηγορία: Πρώτες Ύλες Καλλυντικών

Σχετικές κατηγορίες: Καλλυντικά

Κωδικός Προϊόντος: 10020-1-6270

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η λανολίνη άνυδρη είναι στη πραγματικότητα μία ουσία που μοιάζει σαν κερί (δεν περιέχει glycerides), που αδιαβροχοποιεί το μαλλί των προβάτων και τα προστατεύει από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σύγχρονες έρευνες έχουν αποδείξει την καταπληκτική ενυδατική δράση της Λανολίνης. Περιέχεται στις περισσότερες κρέμες για να χαρίσει απαλότητα και είναι ένα από τα καλύτερα λιπαντικά και μαλακτικά της επιδερμίδας, αφού δεν έχει αλλεργική δράση. Λειτουργεί και ως ομογενοποιητής / γαλακτοματοποιητής και σε πολλές συνταγές θα τη βρείτε να υποκαθιστά το κερί. Σε σαπούνια και σε σαμπουάν θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, γιατί μειώνει την ικανότητα δημιουργίας αφρού. Η λανολίνη σύμφωνα με τη χημική της σύνθεση, ανήκει στη κατηγορία των ζωικών κηρών και λαμβάνεται από το λίπος των μαλλιών των προβάτων, αποτελεί δε υποπροϊόν της βιομηχανίας επεξεργασίας μαλλιών. Ιδιότητες: Διατηρεί μαλακό το δέρμα του προσώπου: Επειδή η μοριακή δομή της λανολίνης μοιάζει πολύ με το μακιγιάζ του ανθρώπινου δέρματος, είναι ένα συνηθισμένο συστατικό σε πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η λανολίνη βοηθά το δέρμα να συγκρατεί την υγρασία από μέσα και δημιουργεί ένα φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος που την προστατεύει από τα επιβλαβή στοιχεία της ατμόσφαιρα. Σκασμένο δέρμα στα πόδια: Φοράτε παπούτσια χωρίς κάλτσες ή φοράτε σανδάλια και ψηλά τακούνια που εκθέτουν το δέρμα στα πόδια σας μπορεί να οδηγήσει σε ξηρό, ραγισμένο δέρμα. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αντιαισθητικά, γι’ αυτό αντιδράστε με τις ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες της κρέμας λανολίνης. Για να μεγιστοποιήσετε τις επιδράσεις της κρέμας λανολίνης, εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα πόδια σας πριν πάτε για ύπνο και βάλτε σε ένα παχύ ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες για να κλειδώσετε την υγρασία. Απαλά χέρια: Η κρέμα λανολίνης διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα από πολλά προϊόντα ενυδάτωσης, επομένως είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση ακόμη και των χειρότερων περιπτώσεων «τραυματισμένων» χεριών. Η λανολίνη διασπάει τα σκληρά στρώματα του δέρματος για να αποκαταστήσει την υγρασία και δημιουργεί ένα φράγμα για να αποφευχθεί πάλι η ξηρότητα. Σκασμένα χείλη: Όταν ο αέρας είναι ξηρός ή οι θερμοκρασίες είναι κρύες, τα χείλη σας παίρνουν συχνά το περισσότερο βάρος. Τα ξηρά χείλη επωφελούνται αρκετά από τα lip balm που περιέχουν λανολίνη, η οποία παρέχει υγρασία στο λεπτό δέρμα των χειλιών σας. Η καθημερινή εφαρμογή στα χείλη σας ενός προϊόντος που περιέχει λανολίνη διατηρεί την υγρασία και εμποδίζει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να θεραπεύσετε τα χείλη που έχουν ήδη σκάση.

free free shipping
1