facebook pixel base icon
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ info@bachari.gr
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 25.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενεργός Ανθρακας φυτικός Βρώσιμος (50g)

καλλυντικά

Ενεργός Ανθρακας φυτικός Βρώσιμος (50g)
🔍
sales!

Ενεργός Ανθρακας φυτικός Βρώσιμος (50g)

Το Vegetable Powder απορροφά τοξίνες, ακαθαρσίες και άλλες βλαβερές ουσίες κάνοντας το δέρμα ισχυρό και πιο υγιές. Προέρχεται από ξύλο μπαμπού Moso. Εδώ και αιώνες η αποτοξινωτική δύναμη του ενεργού άνθρακα από μπαμπού είναι γνωστή στις Ασιατικές χώρες.
6.90€ 6.90€

Κατηγορία: Καλλυντικά

Σχετικές κατηγορίες: Καλλυντικά, Πρώτες Ύλες Καλλυντικών, Έλαια, Φυτικά έλαια

Κωδικός Προϊόντος: 211-5978

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Είναι ένα μικροπορώδες υλικό με εξαιρετική ιδιότητα απορρόφησης λόγω της μεγάλης ειδικής επιφάνειας του. Το εμβαδόν της επιφάνειας του, 300 m² / g το καθιστά ένα ιδανικό αποσμητικό, καθαριστικό και ρυθμιστή υγρασίας. Μπορεί να απορροφήσει χιλιάδες φορές το βάρος του, σε βαρέα μέταλλα, τοξίνες, και άλλες χημικές ουσίες. Απορροφά αποτελεσματικά από την επιδερμίδα τις τοξίνες και την καθαρίζει σε βάθος σε περίπτωση που είναι ιδιαίτερα λιπαρή "τραβώντας" το "λάδι" από τους πόρους.

Συντηρητικά / Σταθεροποιητές: κανένα

Αποτελεσματικότητα

Επιπλέον, βοηθά να απαλλαγούμε από της τοξίνες που βρίσκονται στους πόρους του δέρματος, στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και απομάκρυνση δυσάρεστη οσμής. Η σκόνη ενεργού άνθρακα από μπαμπού διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη που οδηγεί σε εύπλαστο, λεπτό και απαλό δέρμα. Είναι εξαιρετικό για καθαρισμό της λιπαρότητας και της ακμής.

Χρήσεις και Δοσολογίες

Σαν χρωστική ουσία ..............................0,01 - 0,1%
Σε προϊόντα φροντίδας δέρματος …......0,1 - 1,5%
Σαπούνια ……………....................…...0,1 - 1,5%
Προϊόντα μπάνιου .................................0.1 - 1.5%
Διακοσμητικά Καλλυντικά .................. 0.1 - 1.5%
Οδοντόκρεμα ........................................0.1 - 1.5%

Σταθερότητα: pH 3,0-8,0 - φως Εξαιρετικό - Θερμότητα Εξαιρετική

Εφαρμογές:
Παγωτό Τυρί & επεξεργασμένο τυρί, Σοκολάτα & σύνθετες επικαλύψεις, Τσίχλες & ζελέ, Σκληρές καραμέλες, Ανθρακούχα αναψυκτικά, Αλκοολούχα ποτά, Ψημένα προϊόντα (Μπισκότα, κράκερ, κέικ), Σάλτσες, σούπες & καρυκεύματα.

Φυλάσσεται σε συνθήκες περιβάλλοντος (κάτω από 25 C). Προστατέψετε από τον αέρα, το φως, την υγρασία και τη θερμότητα.

Κατάλληλο για τρόφιμα
Πιστοποιημένο Kosher
Πιστοποιημένο Halal
Κατάλληλο για Χορτοφάγος
Χωρίς αλλεργιογόνα
Χωρίς αλουμίνιο
GMO Free
χωρίς ακτινοβολία
BSE Free
TSE Free

Σε πλήρη συμμόρφωση με τον Κανονισμό (ΕΕ) 231/2012 της Επιτροπής για τα πρόσθετα τροφίμων.

free free shipping
1