ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Αμυγδαλέλαιο (Almond oil)

φυτικά έλαια

Αμυγδαλέλαιο (Almond oil)
🔍
sales!

Αμυγδαλέλαιο (Almond oil)

Το αμυγδαλελαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε,F,B.  και πρωτεΐνες. Το κλασσικότερο και πιο ευεργετικό λάδι για την παρασκευή καλλυντικών (μάσκες). Ιδανικό για τον καθαρισμό του μακιγιάζ των ματιών και την απομάκρυνση του μέϊκ.
2.50€ 2.50€

Κατηγορία: Φυτικά έλαια

Σχετικές κατηγορίες: Καλλυντικά, Πρώτες Ύλες Καλλυντικών

Κωδικός Προϊόντος: 8061-2789

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πολύ καλό για την επάλειψη και ενυδάτωση του δέρματος των βρεφών.

Το αμυγδαλέλαιο είναι μαλακτικό θρέφει και απαλύνει το δέρμα, θρέφει και τονώνει τις βλεφαρίδες και τα νύχια, χαρίζει λάμψη στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες (πρόσωπο και σώμα) και φυσικά για μωρά.

Οι πιο διαδεδομένες κύριες χρήσεις του αμυγδαλέλαιου ( Prunus Amygdalus Dulcis Oil ) είναι για:


Υγιή λαμπερά μαλλιά με μάσκα από αμυγδαλέλαιο. Μπορείτε αρκετές φορές το μήνα να εφαρμόζετε στις άκριες των μαλλιών αμυγδαλέλαιο ή δαφνέλαιο να το αφήνετε λίγη ώρα και μετά να λούζεστε. Το έλαιο προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά.

Χρησιμοποιείται σε ερεθισμούς ως καταπραϋντικό, συνηθίζεται μετά από αποτριχώσεις ή ακόμα και σε παρανυχίδες όπου ενυδατώνει σε βάθος τα νύχια και το δέρμα.

Το αμυγδαλέλαιο, είναι πλούσιο σε θρεπτικές βιταμίνες και μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα του προσώπου και σώματος. Χρησιμοποιείται ως βάση μακιγιάζ και ως βάση για τα αιθέρια έλαια. Τοποθετείται απευθείας στο δέρμα για επώδυνους ερεθισμούς και φαγούρα.

free free shipping