ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Άχνη Στέβια 1:1 Parana

ζαχαροπλαστική

Άχνη Στέβια 1:1 Parana
🔍
sales!
Stevia
Kourampiedes me stevia

Άχνη Στέβια 1:1 Parana

Η Stevia σε σκόνη (Άχνη) χρησιμοποιείται όπως η Στέβια 1:1 με ερυθριτόλη χωρίς πικρή η μεταλλική επίγευση και με εξαιρετική γεύση.

7.47€ 7.47€

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική

Σχετικές κατηγορίες: Διατροφή, Δίαιτες 3 Φάσεων - Keto - Paleo

Κωδικός Προϊόντος: 624

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
email

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ενημερωθείτε στο email σας για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος

Η διεύθυνση email σας δεν θα κοινοποιηθεί ή δεν θα χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από την ειδοποίηση σχετικά με την διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Λόγω των ελαχίστων θερμίδων και υδατανθράκων είναι ιδανική για άτομα διαβητικά και σε δίαιτα, καθώς και σε όσους κάνουν υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Κατάλληλη για: Επικάλυψη γλυκών όπως κουραμπιέδες, κέικ, μαρεγκάκια κτλ.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρασκευή παγωμένου τσαγιού, smoothies, ή απλά πάνω σε γιαούρτι και φρούτα.

Συνταγή για Κουραμπιέδες από την Mrs Soupe

Συστατικά: 180-200 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
3 κ.σ. βούτυρο μαλακό
5-6 κ.σ. άχνη στέβια
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/8 κ.γ. αλάτι
1/3 φλ. ψιλοκομμένο αμύγδαλο ή καρύδια

1) Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
2) Απλώστε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
3) Ανακατέψτε σε ένα μπολ το αλεύρι αμυγδάλου, το βούτυρο, 3 κ.σ. άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι. Θα σας φανεί στεγνό στην αρχή το μείγμα. Συνεχίστε το ζύμωμα και αυτό θα αλλάξει.
4) Προσθέστε το ψιλοκομμένο αμύγδαλο. Μπορείτε αντί για αμύγδαλα να βάλετε καρύδια πεκάν.
5) Φτιάξτε κουραμπιεδάκια με τη ζύμη σας. Δώστε τους ό,τι σχήμα θέλετε. Ψήστε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν ένα ελαφρώς χρυσό-καφέ χρώμα. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τα κουραμπιεδάκια θα απλώσουν στον φούρνο. Επομένως κρατήστε τα σε απόσταση.
6) Βγάλτε από τον φούρνο και αφήστε να κρυώσουν για περίπου 5 λεπτά. Μεταφέρετε σε μια σχάρα και αφήστε για ακόμα 10 λεπτά. Στην αρχή θα σας φανούν μαλακά αλλά μόλις περάσουν τα 10 λεπτά θα σκλυρήνουν και θα αποκτήσουν την μπισκοτένια υφή που έχουν οι κουραμπιέδες. Ρίξτε λίγη άχνη στέβια σε ένα ρηχό μπολ και βουτήξτε το κάθε κουραμπιεδάκι μέσα. Αφήστε τους κουραμπιέδες σας να κρυώσουν και απολαύστε τους.
7) Μπορείτε να τους διατηρήσετε στο ψυγείο.

free free shipping