ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Πηκτίνη Φρούτων

ζαχαροπλαστική

Πηκτίνη Φρούτων
🔍
sales!

Πηκτίνη Φρούτων

Η πηκτίνη εξάγεται απο μήλα και χρησιμοποιείται ως παράγοντας ζελατινοποιήσης, ειδικά για μαρμελάδες και ζελέδες. Χρησιμοποιειται ως εκδοχο στην ιατρική, στα γλυκά και σαν σταθεροποιητής σε χυμούς φρούτων και ποτα που περιέχουν γάλα, καθώς και ως πηγή φυτικών ινών.
4.90€ 4.90€

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική

Κωδικός Προϊόντος: 119-6162

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δοσολογία: 10g / kg περίπου για μαρμελάδας (Εξαρτάται από το φρούτο που θα βάλετε και την οξύτητα του)

Χρήση: Ζεσταίνουμε το νερό μέχρι τους 45 ° C Προσθέτουμε την πηκτίνη και τη ζάχαρη που αναμιγνύονται μαζί. Βράστε για 3 λεπτά ζεσταίνουμε μέχρι τους 105ºC. Αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε το κιτρικό οξύ (Ξινό). Αφήστε να κρυώσει Χρησιμοποιήστε στους 35ºC

TRANS FAT FREE - GLUTEN FREE - GMO FREE

Προέλευση: Γαλλία - εταιρεία Luis Francois

Δοσολογία για μαρμελάδα με Σμέουρα – Raspberries
1kg φρούτα
950gr ζάχαρη
12gr. Πηκτίνη
1 μεζούρα χυμό Λεμόνι

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε 100γρ ζάχαρης με την πηκτίνη. Βράζουμε την υπόλοιπη ζάχαρη με τα φρούτα με το σημείο βρασμού. Προσθέστε μετά την πηκτίνη με την ζάχαρη στην κατσαρόλα και μαγειρέψετε τα μέχρι τους 103 βαθμούς. Κατεβάστε από την φωτιά και προσθέστε των χυμό λεμονιού.

free free shipping