ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Κουβερτούρα λευκη (απομίμηση)

ζαχαροπλαστική

Κουβερτούρα λευκη (απομίμηση)
🔍
sales!

Κουβερτούρα λευκη (απομίμηση)

Ως προϊόντα απομίμησης σοκολάτας θεωρούνται εκείνα τα οποία περιέχουν συστατι-
1.73€ 1.73€

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική

Κωδικός Προϊόντος: 159-3943

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Επεξεργασία:

Αποθήκευση: Όπως και για τα προϊόντα σοκολάτας.

Λιώσιμο: Για την διευκόλυνση του λιωσίματος τα προϊόντα τεμαχίζονται σε μικρά κομμάτια τα
οποία στην συνέχεια τοποθετούνται για λιώσιμο είτε σε ειδικά δοχεία (bain marie / υδατόλουτρα /
διπύθμενα tank) τα οποία εξασφαλίζουν την μή άμεση επαφή του προϊόντος απομίμισης με την πηγή
θερμότητας, είτε χρησιμοποιούνται άλλοι τρόποιόπως φούρνος με αέρα ή φούρνος μικροκυμάτων.
Σημαντικοί παράγοντες στο στάδιο αυτό είναι:
• Η θερμοκρασία λιωσίματος της απομίμισης σοκολάτας πρέπει να είναι 45-50°C .
• Κατά την διάρκεια του λιωσίματος το προϊόν πρέπει να ανακατεύεται συνεχώς.
• Δεν προχωρούμε στο επόμενο στάδιο εάν δεν είμαστε σίγουροι ότι η απομίμιση έχει πλήρως
λιώσει.
• Εάν κατά την διάρκεια της εργασίας χρειασθεί να προσθέσουμε στερεό προϊόν στην συσκευή
λιωσίματος,πρέπει να περιμένουμε να λιώσει τελείως και αυτό και μετά να προχωρήσουμε στο
επόμενο στάδιο.

Επεξεργασία: Στην περίπτωση της απομίμησης σοκολάτας το στάδιο της συμμετρίασης παραλείπε-
ται.Η μάζα πρίν χρησιμοποιηθεί απλώς φέρεται σε μια θερμοκρασία 38-42°C. Στην περίπτωση της
τύπωσης η θερμοκρασία των φορμών πρέπει να είναι κοντά στην θερμοκρασία τύπωσης.
Για την επικάλυψη η θερμοκρασία χρήσης είναι η ίδια σαν την τύπωση ενώ τα προϊόντα προς επι-
κάλυψη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 20-25°C.

Ψύξη: Όπως προαναφέραμε τα τυπωμένα ή επικαλυμμένα προϊόντα τοποθετούνται στο ψυγείο.
Η θερμοκρασία του ψυγείου στην περίπτωση τυπωμένων προϊόντων πρέπει να είναι 13-15°C ,
στην δε περίπτωση των επικαλυμμένων προϊόντων 15-17°C. Επίσης στην περίπτωση των τυπωμένων
προϊόντων συνιστάται η κυκλοφορία αέρα στο ψυγείο (για ομοιόμορφη ψύξη των φορμών ) , ενώ για
τα επικαλυμμένα κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται.

Διατήρηση: Τα προϊόντα απομίμησης σοκολάτας μετά την παραγωγή τους πρέπει να διατη-
ρούνται σε κλιματιζόμενους χώρους θερμοκρασίας 25°C max.και σχετικής υγρασίας 60% max.
για να διατηρήσουν τις ιδιότητές τους ως την ημέρα κατανάλωσής τους.

free free shipping
1