facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασπράδι αυγού σε σκόνι (Αλπουμίνη)

ζαχαροπλαστική

Ασπράδι αυγού σε σκόνι (Αλπουμίνη)
🔍
sales!

Ασπράδι αυγού σε σκόνι (Αλπουμίνη)

Παρασκευάζεται από φρέσκα ασπράδια αυγού. Χρησιμοποιείται στην δίαιτα Dukan, όπως επίσης στην ζαχαροπλαστική , σε σούπες, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά και πολλά άλλα.
2.60€ 2.60€

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική

Σχετικές κατηγορίες: Διατροφή

Κωδικός Προϊόντος: 108-6567

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας απλός τρόπος για να καταναλώσετε την αλμπουμίνη (ασπράδι αυγού) είναι να την έχετε σε μορφή σκόνης. Επιστήμονες έχουν βρει έναν τρόπο να εξαγάγουν το νερό από το ασπράδι των αυγών.
Στην μορφή σκόνης, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την ωμή αλβουμίνη αυγών ή ανησυχείτε για τη μόλυνση άλλων υλικών επειδή η διαδικασία αφυδάτωσης σκοτώνει τη σαλμονέλα.

Η αλβουμίνη αυγού διαρκεί πολύ περισσότερο από τα φρέσκα λευκά αυγά. Μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου και να έχει διάρκεια ζωής περίπου ένα χρόνο όταν ανοιχτεί.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποξηραμένη αλβουμίνη αυγών με οποιονδήποτε τρόπο χρησιμοποιείτε φρέσκα αυγά. Η αλβουμίνη του αυγού είναι καλό για να κάνει κρέμες με πρωτεΐνες, να προστεθεί σε συνταγές (όπως στην δίαιτα Dukan) ή απλώς να μαγειρευτεί και να καταναλωθεί.

Το Ασπράδι του αυγού αποτελείται κατά κύριο λόγο, από περίπου 90% νερό στο οποίο βρίσκεται διαλυμένο το 10% των πρωτεϊνών (αλβουμινες, μυκοπρωτείνες, και γλοβουλίνες (σφαιρίνες). Σε αντίθεση με τον κρόκο, ο οποίος είναι πλούσιος σε λιπαρά , το ασπράδι του αυγού δεν περιέχει σχεδόν καθόλου λιπαρά, και η περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες είναι μικρότερη από 1%.
Εχει πολλές χρήσεις στα τρόφιμα (π.χ. μους), καθώς και πολλές άλλες χρήσεις (π.χ. για την παρασκευή των εμβολίων, όπως αυτά της γρίπης).
Το ασπράδι αποτελεί περίπου τα δύο τρίτα του συνολικού βάρους του αυγού -χωρίς να υπολογίζεται το κέλυφος - και περίπου το 92% αυτού του βάρους ,προέρχεται από το νερό.
Το υπόλοιπο βάρος προέρχεται από πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία, ελάχιστα λιπαρά, βιταμίνες, και γλυκόζη.
Περιέχει περίπου 40 διαφορετικές πρωτεΐνες.

Οι Κύριες Πρωτεΐνες που περιέχονται στο ασπράδι του αυγού είναι :
• 54% Ωοαλβουμίνη ή Οβαλβουμίνη
• 12% Ωοτρανσφερίνη
• 11% Ωοβλεννώδης
• 4% Ωογλοβουλίνη G2
• 4% Ωογλοβουλίνη G3
• 3.5% Ωομυκίνη
• 3.4% Λυσιζιμη
• 1.5% Ωοαναστολέας
• 1% Ωογλυκοπρωτείνη
• 0.8% Φλαβοπρωτείνη
• 0.5% Ωομακρογλοβουλίνη
• 0.05% Αβιδίνη
• 0.05% Κυστατίνη
Επιπλέον της ενέργειας που δίνουν οι πρωτεΐνες των αυγών για καλή φυσική κατάσταση, το σώμα τις χρησιμοποιεί και σε διάφορες εξειδικευμένες λειτουργίες , όπως είναι :
• Η ανάπτυξη και διατήρηση υγιών μυών
• Η εξισορρόπηση των υγρών του σώματος
• Η κατασκευή και η αναδόμηση των κυτταρικών ιστών του οργανισμού
• Η ενδυνάμωση μαλλιών και νυχιών
• Η συμβολή στην καταπολέμηση των λοιμώξεων

Αντενδείξεις: Να μην καταναλωνεται απο άτομα με αλλεργία στο αυγό. Δεν περιέχει πρόσθετα ή χημικές ουσίες. Διατηρείται σε στεγνό και σκοτεινό μέρος (εκτός ψυγείου)

Δεν περιέχει πρόσθετα ή χημικές ουσίες 100% καθαρό προιόν. Διατηρείται σε ξηρό, δροσερό και σκοτεινό μέρος.

free free shipping
1