facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συνταγές

Ζεστή Σοκολατόπιτα

Ζεστή Σοκολατόπιτα

Υλικά για 8 άτομα

280γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
280γρ. σοκολάτα γάλακτος
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150γρ. ζάχαρη
5 αυγά
140γρ. βούτυρο
100ml κρέμα γάλακτος (για το γλάσο)
150γρ. κουβερτούρα (για το γλάσο)
50γρ. βούτυρο (για το ταψί)
50γρ. αλεύρι (για το ταψί)

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε την κουβερτούρα και τη σοκολάτα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά. Σε ένα μίξερ βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το βούτυρο και προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε προσθέτοντας σιγά σιγά το αλεύρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί μετρίου μεγέθους και πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Περιχύνουμε το μίγμα του κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά για να γίνει το γλάσο.
Μόλις είναι έτοιμο το κέικ, αφήνουμε λίγο για να κρυώσει, περιχύνουμε με το γλάσο και σερβίρουμε.

Πηγή http://www.cretanfoodnews.gr