facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 25.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συνταγές

Χριστουγεννιάτικο μείγμα αρωματικών για κρέας και λαχανικά

Χριστουγεννιάτικο μείγμα αρωματικών για κρέας και λαχανικά

Υλικά

~ 10γρ. ξύσμα πορτοκάλι

~ 5 γρ. ξύσμα λεμόνι

~ 1 γρ. φύλλα δάφνης

~ 0,5 γρ. κόκκους μπαχάρι

~ 20 γρ. μαραθόσπορο

~ 50 γρ. αλάτι

~ 5 γρ. ξύλο κανέλας

~ 10 γρ. φρέσκο δενδρολίβανο

~ 10 γρ. θυμάρι

~ 5 γρ. μοσχοκάρυδο


    Για το μείγμα αρωματικών

    Σε ένα γουδί χτυπάμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι, το μαραθόσπορο και μία πρέζα αλάτι.

    Κομματιάζουμε το ξυλάκι κανέλλας και το χτυπάμε με το γουδοχέρι για να γίνει σχεδόν σκόνη. Αυτό θα χρειαστεί μερικά λεπτά. Όταν έχουμε πλέον ένα είδος πούδρας (δεν πειράζει αν υπάρχουν ακόμα κάποια πιο μεγάλα κομμάτια), προσθέτουμε το δενδρολίβανο και τα φύλλα από θυμάρι και χτυπάμε ξανά μέχρι να ενσωματωθούν.

    Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλάτι, τρίβουμε μέσα το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.

    Πηγή: Yiannis Lucacos