facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συνταγές

Συνταγή για κανελάδα

Συνταγή για κανελάδα

Τι χρειαζόμαστε:
• 1 1/2 λίτρο νερό
• 750 γρ. ζάχαρη ή (μέλι σε μικρότερη ποσότητα)
• 8 ξυλαράκια κανέλας
• 4 γαρίφαλα (προαιρετικά)

Πώς το κάνουμε:
1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα και τα βράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
2. Στην αρχή θα βγάλει λίγο αφρό που πρέπει να τον αφαιρέσουμε.
3. Το μάτι θα είναι στο φούλ συνέχεια…..
4. Γύρω στη μισή ώρα περίπου θα δείτε ότι αρχίζει να φουσκώνει, πράγμα που σημαίνει ότι έχει δέσει αρκετά.
5. Το κατεβάζεται από τη φωτιά.
6. Όσο είναι ζεστό το σουρώνεται, γιατί όσο κρυώνει θα πήζει και δεν θα είναι εύκολο να το σουρέσετε.
7. Αφήνεται να κρυώσει εντελώς. Θα γίνει ένα πολύ παχύρευστο σιρόπι. Το βάζετε σε μπουκάλι κατά προτίμηση γυάλινο.
8. Διατηρείτε εντός και εκτός ψυγείου.
9. Για να την απολαύσετεκρύα, βάζετε σε ποτήρι 1/3 κανελάδα και συμπληρώνεται τα 2/3 με νερό ή θρυμματισμένο πάγο.