facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συνταγές

Μελωμένο Μοσχάρι με Καρότα και πάπρικα

Μελωμένο Μοσχάρι με Καρότα και πάπρικα

Συνταγή για 4 άτομα :

- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
- 500ml μοσχαρίσιο ζωμό
- 50ml ελαιόλαδο
- 250γρ. καρότα, κομμένα σε ροδέλες
- 150ml κόκκινο κρασί
- 30ml ξύδι Balsamico
- 10γρ. καπνιστή πάπρικα
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ξύλο κανέλα
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- Αλάτι
- Πιπέρι

Εκτέλεση :

Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχάρι με το ελαιόλαδο. Όταν εξατμιστούν τα υγρά από το μοσχάρι, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον πελτέ. Αφού σοταριστούν και αυτά, σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το μοσχαρίσιο ζωμό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μετά από περίπου 45 λεπτά, προσθέτουμε τα καρότα και αφήνουμε να σιγοψηθούν. Στο τέλος αφαιρούμε το ξύλο κανέλας και προσθέτουμε το αλάτι.

Πηγή: www.cretanfoodnews.gr