facebook pixel base icon
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Συμβουλές

Αποτοξίνωση συκωτιού με άλατα Epsom του "Andrea Moritz"

Αποτοξίνωση συκωτιού με άλατα Epsom του "Andrea Moritz"

Η αποτοξίνωση διαρκεί μια εβδομάδα

Πρέπει να γίνει συνέχεια για 6 έως 12 μήνες ανάλογα με τους χολόλιθους.

Συνιστάται τουλάχιστον για 6 έως 8 μήνες για μεγάλα αποτελέσματα.

Από την μία αποτοξίνωση στην άλλη πρέπει να μεσολαβούν τρεις εβδομάδες.

Για 5 συνεχόμενες ημέρες, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, πίνουμε κάθε μέρα 1 1,5 λίτρο βιολογικό χυμό μήλου ως εξής:

Από 10:00 έως 12:00 πίνουμε 750 ml Από 16:00 έως 18:00 πίνουμε 750 ml.

Στο παραπάνω διάστημα τρώμε κανονικά αποφεύγοντας πολλά κρέατα και τυριά. Προτιμούμε λαχανικά , όσπρια , δημητριακά, σαλάτες και φρούτα.

Το Σάββατο στις 08:00 τρώμε το παρακάτω πρωινό . Σε ένα μπώλ βάζουμε ζεστό νερό, με βιολογικά δημητριακά ή βιολογική βρώμη

Τα αφήνουμε μερικά λεπτά να μουσκέψουν και μετά τα τρώμε.

Το Σάββατο πίνουμε το χυμό μήλου ως εξής:

Από 10:00 έως 12:00 πίνουμε 1,5 λίτρο.

Το Σάββατο στις 14:00 γευματίζουμε με τα παρακάτω: Λαχανικά με ρύζι « Basmati», όλα βρασμένα στον ατμό χωρίς λάδι. Μόλις τα βγάλουμε τα αφήνουμε λίγο, ύστερα ρίχνουμε λίγο θαλασσινό βιολογικό αλάτι και τρώμε.

Μετά από αυτό το γεύμα δεν τρώμε τίποτα και φτιάχνουμε τα εξής:

Το Σάββατο στις 17:50 φτιάχνουμε το διάλυμα με άλατα Epsom.

4 κουταλιές της σούπας άλατα Epsom σε 750 ml νερό, το διάλυμα το χτυπάμε σε ένο μπουκάλι.

Είναι αρκετά πικρό, εάν θέλουμε ρίχνουμε λίγο φρέσκο χυμό λεμόνι για να σπάσει η πίκρα.

Το Σάββατο στις 18:00 πίνουμε 187,5 ml διαλ. αλάτων Epsom, περίπου 3/4 του ποτηριού.

Το Σάββατο στις 20:00 πίνουμε 187,5 ml διαλ. αλάτων Epsom, περίπου 3/4 του ποτηριού.

Το Σάββατο στις 21:50 φτιάχνουμε λαδολέμονο ως εξής:

Μισό ποτήρι αγνό παρθένο ελαιόλαδο (Εxtra Virgin Olive Oil) και 3/4 του ποτηριού φρέσκο χυμό λεμόνι. Το ανακατεύουμε και το χτυπάμε όλο το μίγμα σε ένα μπουκαλάκι.

Το Σάββατο το Βράδυ είμαστε στο σπίτι γιατί θα επισκεφθούμε αρκετές φορές την τουαλέτα.

Το Σάββατο στις 22:00 πίνουμε όλο το λαδολέμονο, χαλαρώνουμε και κοιμόμαστε με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι.

Κάποιοι μπορεί λίγο να δυσφορήσουν από το λαδολέμονο, μη φοβάστε δεν είναι τίποτα.

Την Κυριακή στις 06:00 πίνουμε 187,5 ml διαλ. αλάτων Epsom, περίπου 3/4 του ποτηριού.

Την Κυριακή στις 08:00 πίνουμε 187,5 ml αλάτων Epsom, περίπου 3/4 του ποτηριού.

(Την Κυριακή το πρωΐ και το μεσημέρι είμαστε σπίτι γιατί θα επισκεφθούμε αρκετές φορές την τουαλέτα)

Την Κυριακή στις 10:00 πίνουμε ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, ή φρέσκο χυμό της αρεσκείας μας.

Την Κυριακή στις 10:30 τρώμε ένα μήλο με τη φλούδα, πλυμένο καλά .

Την Κυριακή στις 12:00 τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα.

Ξεκουραζόμαστε και μετά το απόγευμα είμαστε έτοιμοι έχοντας ολοκληρώσει όλη τη διαδικασία.

Πηγή: "Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής" του Andrea Moritz