ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ
0
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΛΑΘΙΟΥ 0.00€
Υπόλοιπο για δωρεάν μεταφορικά
Ηράκλειο: 35.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Ελλάδα: 55.00€ Δωρεάν μεταφορικά
Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Παρακαλώ ανανεώστε τη σελίδα και προσπαθήστε ξανα. Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την ποσότητα. Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι. Τα προϊόντα προστέθηκαν στο καλάθι. Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα Το καλάθι δεν ανανεώθηκε. Η συγκατάθεση για το newsletter ανανεώθηκε Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάπαρη Βιολογική σε άλμη (230g)

βιολογικά

Κάπαρη Βιολογική σε άλμη (230g)
🔍
bio
sales!

Κάπαρη Βιολογική σε άλμη (230g)

Κάπαρη Ελληνική σε άλμη βιολογική η γαστριμαργική απόλαυση που αποτελεί σημαντική πηγή διάφορων βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών ουσιών, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.
3.96€ 4.40€

Κατηγορία: Βιολογικά

Σχετικές κατηγορίες: Διατροφή

Κωδικός Προϊόντος: 1041

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

-
+
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η κάπαρη (Capparis spinosa) το περίεργο αυτό φυτό με την ιδιαίτερη μυρωδιά και γεύση, ευδοκιμεί πάνω στις πέτρες, στα βράχια και τους γκρεμούς σε όλα τα ελληνικά νησιά. Η ελληνική κάπαρη είναι σχεδόν πάντα αυτή που μεγαλώνει αυτοφυώς στη φύση.

Ταιριάζει ιδιαίτερα με βότανα όπως το θυμάρι, ο βασιλικός και η ρίγανη.

Η κάπαρη ανήκει στην κατηγορία των μπαχαρικών, περιέχει φυτοστερόλες, ασβέστιο, φυλλικό οξύ, βήτα καροτίνη (βιταμίνη Α) , φυλλοκινόνη (βιταμίνη Κ) , μαγνήσιο, κάλιο και αρκετό νάτριο εξαιτίας της επεξεργασίας της. Επίσης πλούσια σε πρωτεΐνες, Βιτ.- C,E ασβέστιο, και ωφέλιμα λιπαρά οξέα

Η κάπαρη φημίζεται για τις ευεργετικές ιδιότητες της που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό. Έχει ελάχιστες θερμίδες μόνο 3 θερμίδες για κάθε κουταλιά σούπας αλλά αποτελεί τεράστια πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμινών. Επίσης είναι . Χρησιμοποιείται σε διάφορα πιάτα, και κυρίως στην μεσογειακή κουζίνα. Η πικάντικη ιδιαίτερη γεύση της προσθέτει ξεχωριστή νότα στα πιάτα

~ Ως τουρσί, χρησιμοποιείται σε πολλές σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες.

~ Η κάπαρη δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας, και στο ψάρι (ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας)

~ Θεωρείται ορεκτικό και διουρητικό βότανο. Με την κάπαρη αρωματίζεται το λάδι, ξίδι ή βούτυρο, προστίθεται σε τυριά, γαρνιτούρες ή γίνονται τουρσιά και πίκλες.

Στην Κίνα, η κάπαρη έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική Uighur για τη θεραπεία της ρευματοειδούς και της ουρικής αρθρίτιδας.

Συστατικά: Κάπαρη, ξύδι, νερό, αλάτι.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ: Ενέργεια 135kj / 32kcal - Λίπη 0.90gr - εκ των οποίων - κορεσμένα 0,20gr - Υδατάνθρακες 1,70gr - εκ των οποίων σάκχαρα 0,40gr, Εδώδιμες ίνες 20gr - Πρωτεΐνες 2,40gr - Αλάτι 11gr

free free shipping
1