Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Χρεωστκής ή Πιστωτικής Κάρτας: 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Citibank, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα και το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Alpha bank και της Paypal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από την τράπεζα ή την Paypal.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, επιλέγετε ποιο περιβάλλον θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την κάρτα σας, της Apha bank ή της Paypal

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα εαν επιλέξετε την μέθοδος της αντικαταβολής και παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα της Acs Courier της περιοχής σας, χωρίς επιπλέων επιβάρυνση και με άτοκες δόσεις, εφόσον το επιθυμείτε.

 

Αντικαταβολή - Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Δωρεάν Υπηρεσία):

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου) και για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 6kg.
Η επιλογή της αντικαταβολής δεν επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία από το www.bachari.gr.
 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Καταθέστε εντός 72 ωρών το πλήρες ποσό πληρωμής σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία: το Ονοματεπώνυμο σας & τον Αριθμό Παραγγελίας σας!

Μετά την κατάθεση του ποσού, σείλε μας αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@bachari.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 2810 330 740, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του χρονικού διαστήματος η παραγγελία σας θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί.

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ  ΙΒΑΝ
Εθνική Τράπεζα    204 003859 - 83 Δοξαστάκης Νικόλαος  GR55 0110 2040 0000 2040 0385 983 
Τράπεζα Πειραιώς  6556 - 102685 - 911 Δοξαστάκης Νικόλαος GR51 0171 5560 0065 5610 2685 911
ALPHA BANK 661 - 002310 - 028388  Δοξαστάκης Νικόλαος GR81 0140 6610 6610 0231 0028 388

 

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

* Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα, το ύψος της τραπεζικής προμήθειας που επιβαρύνει τον πελάτη είναι 3.00 €

* ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, οι διαθέσιμοι τρόποι εξόφλησης είναι: 1) Paypal, 2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας "Μπαχαροπωλείο":

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 μέρες. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος (Λ. Καλακαιρινου 141 - Ηράκλειο - Κρήτη).


Παραγγελίες άνω των €500 προς ιδιώτες και άνω των €1500 προς επιχειρήσεις:

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας

Μπαχαρικά αγνά κι αρώματα εκλεπτυσμένα, φρούτων και λουλουδιών. Αληθινή ανάσα ζωής, αιθέρια, φρέσκια, ευεργετική και θεραπευτική, για όλα τα χειροποίητα φαγητά σας, το τσάι, τους χυμούς ή τον καφέ σας θα βρείτε εδώ στο "Μπαχαροπωλείο" του Ηρακλείου που πάντα θα στηρίζει τις επιλογές και τις δυνατότητες της δικής σας ξεχωριστής, μοντέρνας ή παραδοσιακής κουζίνας. Καλοκαιρινού 141, Ηράκλειο Κρήτης

Το καλάθι είναι άδειο.

cart user close deco_1 deco_2 lens phone-handset sc-pin sc-fb sc-tw sc-yt shipp-free tracking