Πολιτική Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων καθορίζει τις βασικές λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση των προσωπικών δεδομένων σας με το bachari.gr που ανήκει στον Δοξαστάκης Νικόλαος." (εφεξής η "Εταιρία").

Η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών, χρηστών και πελατών της και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), καθώς και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων EE 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ενώσης (GDPR), όπως εκάστοτε ισχύουν.

Σε συμφωνία με τους παραπάνω κανονισμούς και τη νομοθεσία, η Εταιρεία υπό την ιδιότητά της ως υπεύθυνος επεξεργασίας, ενημερώνει, το φυσικό πρόσωπο που είναι επισκέπτης/χρήστης ή/και πελάτης (εφεξής ανεξαρτήτως γένους ή ιδιότητος «Πελάτης») ότι η ίδια ή/και τρίτοι, κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της, θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, στο πλαίσιο συναλλακτικής σχέσεως για προϊόντα ή υπηρεσίες του bachari.gr και της Εταιρείας.

Σκοπός της συγκέντρωσης αυτών των Δεδομένων είναι η αποθήκευσή τους σε εξυπηρετητή (server) και η χρήση τους για την αποστολή των προϊόντων που τα Υποκείμενα παραγγέλνουν στις διευθύνσεις που δηλώνουν. Για τον σκοπό της αποθήκευσης και μόνο τα δεδομένα τηρούνται στην Ελλάδα. Η συναίνεση του χρήστη στους όρους χρήσης του bachari.gr παρέχει ταυτόχρονα και την ρητή συγκατάθεση του Υποκειμένου για την επεξεργασία και διαβίβαση των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του.

Οι χρήστες (Υποκείμενα των Δεδομένων) έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, διορθώσουν, τροποποιήσουν, ενημερώσουν τα δεδομένα που έχουν δηλώσει, ακόμη και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, απευθυνόμενοι στην διεύθυνση info@bachari.gr. Στην ίδια διεύθυνση οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε ενημέρωση ή αντίρρησή τους σχετικά με την επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που έχουν δηλώσει, σύμφωνα με το νόμο.

Aν ο Πελάτης, Χρήστης ή Επισκέπτης δεν συμφωνεί με το περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής, μπορεί να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του bachari.gr και της Εταιρείας και να μην επισκεφθεί τους ιστότοπούς της. Η αποδοχή και τήρηση των όρων και προϋποθέσεων χρήσης είναι υποχρεωτική για την χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του bachari.gr και της εταιρείας.

To bachari.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ' οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των στοιχείων των χρηστών του bachari.gr σε κανένα τρίτο φορέα. Το bachari.gr μπορεί να διοχετεύσει στοιχεία των χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

~ Έχει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών για τη διοχέτευση των στοιχείων και πληροφοριών που το αφορούν.

~ Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το bachari.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες του bachari.gr καταθέτουν σε αυτό, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή τεχνικής ή άλλης υποστήριξης προς το bachari.gr ή για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ίδιων των χρηστών και δεσμεύονται από αντίστοιχους όρους τήρησης της προστασίας των στοιχείων αυτών.

~ Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ακόμη το bachari.gr δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Δικαιούται ωστόσο να αποστέλλει ενημερωτικά μηνύματα (newsletters) σχετικά με την λειτουργία ή τις υπηρεσίες του bachari.gr, εκτός αν αντιτεθείτε ρητώς σε αυτό, απευθυνόμενοι στην διεύθυνση info@ bachari.gr.

Εωτερικές συσνδέσεις (link) Το bachari.gr μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους φορείς. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό τους, ούτε εγγυάται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται εκεί. Επίσης, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε οικονομική ή άλλης φύσεως βλάβη υποστεί ο χρήστης που ακολουθεί αυτούς τους συνδέσμους.

Μπαχαρικά αγνά κι αρώματα εκλεπτυσμένα, φρούτων και λουλουδιών. Αληθινή ανάσα ζωής, αιθέρια, φρέσκια, ευεργετική και θεραπευτική, για όλα τα χειροποίητα φαγητά σας, το τσάι, τους χυμούς ή τον καφέ σας θα βρείτε εδώ στο "Μπαχαροπωλείο" του Ηρακλείου που πάντα θα στηρίζει τις επιλογές και τις δυνατότητες της δικής σας ξεχωριστής, μοντέρνας ή παραδοσιακής κουζίνας. Καλοκαιρινού 141, Ηράκλειο Κρήτης

Το καλάθι είναι άδειο.

cart user close deco_1 deco_2 lens phone-handset sc-pin sc-fb sc-tw sc-yt shipp-free tracking