Ροδέλαιο (Rosehip oil)

4.90

Έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα, παρέχει φυσική περιποίηση, αναζωογονεί τα ξηρά και θαμπά δέρματα και βελτιώνει την ποιότητα και την εμφάνιση του δέρματος. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και στα σημάδια γήρανσης.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Βρίσκει εφαρμογή στα καλλυντικά μαλλιών, λειαίνει το δέρμα, ενθαρρύνει την αναπαραγωγή των κυττάρων και έχει βακτηριοκτόνα επίδραση

Ιδιότητες

Αντιγήρανση

Η αντιγηραντική του δράση έρχεται ως αποτέλεσμα λόγω των αντιοξειδωτικών και την ικανότητα του λαδιού να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Τα αντιοξειδωτικά και η βιταμίνη C διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Βοηθά επίσης να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Το λάδι επίσης μπορεί να διεισδύσει βαθιά λόγω της βιταμίνης Α, η οποία έχει αρκετά μικρά μόρια για να πάει στα βαθύτερα στρώματα. Η βιταμίνη Α βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Προστασια απο την φωτογήρανση

Οι ακτίνες UV από τον ήλιο κάνουν ζημία στο δέρμα και προκαλούν φωτογήρανση. Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο διαφέρουν από μαυρες κηλίδες, ρυτίδες και αποχρωματισμό. Τα αντιοξειδωτικά, που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες, και βιταμίνη Α, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα του λαδιού, μπορούν να βοηθήσουν να βελτιώσουν τον τόνο του δέρματος, την υφή και την απόχρωση. Η έκθεση στον ήλιο παίζει ρόλο στην μείωση του κολλαγόνου, η βιταμίνη C πυ περιέχει μπορεί να βοηθήσει να αντιδράσει. Το λάδι είναι βαθιά ενυδάτωσικό και βοηθά στην απομάκρυνση της ερυθρότητας και των ερεθισμών.

Θεραπεία δερματικών ουλών

Τα λιπαρά οξέα στο λάδι άγριας τριανταφυλλιάς μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ουλών και να βοηθήσει την αναγέννηση του δέρματος, τα λιπαρά οξέα είναι μαλακτικά, τα οποία βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και της διαπερατότητας. Η βιταμίνη Α μπορεί επίσης να τον ουλώδη ιστό λόγω της ικανότητάς της να βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Χρήση - Συμβουλές

Λόγω της ευαισθησίας του, το  ροδέλαιο μπορεί να αναμιχθεί με λάδι βιταμίνης Ε ενισχύοντας τις ιδιότητες του και παρατηντας την ''ζωή'' του. Ειναι ένα ξηρό λάδι και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το λάδι κατευθείαν στο πρόσωπο με απαλές  κινήσεις ή να το χρησιμοποιήσετε συνταγές φροντίδας του δέρματος. Εφαρμόστε το έλαιο δύο φορές την ημέρα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια γιαυτό το προϊόν.
Γράψτε το δικό σας σχόλιο!

Στείλτε μας τα σχόλια σας γιαυτό το προϊόν

Περιγράψτε συνοπτικά την εμπειρία σας ή αναδείξτε μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.
Μερικές φορές, απορρίπτουμε μια αξιολόγηση γιατί αναφέρει πράγματα άσχετα με το προϊόν ή χρησιμοποιεί ακατάλληλη γλώσσα. Οδηγίες & Όροι χρήσης

* Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

ΔΩΡΕΑΝ αποστολές

με αγορές 25€ κι άνω, στην πόλη του Ηρακλείου
με αγορές 55€ κι άνω, σε όλη την Ελλάδα

Καλέστε μας 2810 330740

εξυπηρέτηση πελατών & τηλεφωνικές παραγγελίες Δευ.- Τετ. - Σαβ.: 9:00 - 14:30, Τρ. - Πεμ. - Παρ.: 9:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00

Tracking παραγγελίας

παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, δείτε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή »

Μπαχαρικά αγνά κι αρώματα εκλεπτυσμένα, φρούτων και λουλουδιών. Αληθινή ανάσα ζωής, αιθέρια, φρέσκια, ευεργετική και θεραπευτική, για όλα τα χειροποίητα φαγητά σας, το τσάι, τους χυμούς ή τον καφέ σας θα βρείτε εδώ στο "Μπαχαροπωλείο" του Ηρακλείου που πάντα θα στηρίζει τις επιλογές και τις δυνατότητες της δικής σας ξεχωριστής, μοντέρνας ή παραδοσιακής κουζίνας. Καλοκαιρινού 141, Ηράκλειο Κρήτης

Το καλάθι είναι άδειο.

cart user close deco_1 deco_2 lens phone-handset sc-pin sc-fb sc-tw sc-yt shipp-free tracking